Meny
Din vagn
rabatt på Senaste produkterna Shoppa nu

Blog RSS Feed

30 Nov Laminatgolv och dess funktioner
0 502
Laminatgolv och dess funktionerVi har en stor variation av laminatgolvdesigns med olika ytor och strukturer. Det spelar en stor roll i att bestämma den övergripande känslan dina golv skapar i ditt hem..
02 Apr Vad är Laminat?
0 281
Vad är Laminat?En titt på historien… Laminatgolv var först producerad i Sverige 1977. Dock tog det tre år att introducera denna typen av golv på marknaden. Snart var det accepterat i stora delar av Eu..
30 Nov Laminat Strukturen
0 299
Laminat StrukturenDär finns tre lager som skapar laminatgolven. Dessa inkluderar:Lager 1: Det första lagret är faktiskt ett överlag som finns där för att erbjuda skydd mot rutinmässigt slitage. Det är..
26 Oct KÖPA LAMINATGOLV: 5 SAKER SOM MAN BÖR TÄNKA PÅ
alexander 0 911
Viktiga tips vid köpet av laminatDet kan vara svårt att välja när man skall köpa laminatgolv. Det finns trä-, kakel- och stenmönster. För att du skall trivas i hemmet bör du också tänka på kvaliteten ..
09 Nov Vilket laminat till vilken rumsstorlek?
alexander 0 86
I princip gäller att ju större rummet är, desto större kan mönstret vara. Ett mönster av små klinkers passar mycket bra i små rum, medan det ser oroligt ut i ett större. Tänk också på att rumsljudet ä..
05 Nov Sovrum eller entré - vilket laminat till vilket rum?
alexander 0 114
Vad skall det nya golvet klara? Belastningen är avhängig av användningsfrekvens och -intensitet. Slitageklassen går från NK 31 till NK 33 - den högsta över huvud taget.Slitageklass 31 kan användas för..
16 Oct Vilken färg skall du välja på laminatgolvet?
alexander 0 107
Det beror alldeles på vilken effekt du vill uppnå. Om du vill förminska ett rum optiskt, bör du välja mörk golv. Ljusa golv däremot gör att rummet ser större ut. Lägga gärna golvet i riktning med infa..
26 Sep Bekvämt boende med laminat
alexander 0 233
Laminat är inte bara laminat. När livet levs, då märker man tydliga kvalitetsskillnader. Hur känner man igen ett bra laminatgolv? Vad måste man tänka på vid köpet om man ställer höga krav på kvalitet ..
12 Aug Så känner du igen förstklassigt laminat
alexander 0 155
Verklig kvalitet visar sig inte bara vid första anblicken, utan i än högre grad vid den andra: ett bra golv kännetecknas av hög ljusbeständighet, okänslighet mot fläckar samt slitagehållfasthet. Det b..
01 Aug Sovrum, barnrum eller entré? Vilket laminatgolv till vilket rum?
alexander 0 97
Innan man går och köper sitt golv, bör man ha tänkt igenom vad det skall klara av och vara avsett för. I sortimentet från handlagolv.se hittar du golv för hemmiljö med medelhög till hög belastning, de..
12 Nov Hårt vinylgolv eller laminatgolv? Dessa är skillnaderna
alexander 0 228
Hårt vinylgolv eller laminatgolv? Dessa är skillnaderna.Den viktigaste skillnaden mellan laminat och hård vinyl är utgångsmaterialet. Medan laminatgolv till stor del består av trä, är hård vinyl tillv..
10 Nov Vinylgolv - en riktig allrounder
alexander 0 143
Vinylgolv - en riktig allrounderVem bestämmer sig för ett hårt vinylgolv, lämnar en riktig allroundare i lägenheten. Det är lätt att rengöra och motståndskraftigt, starkt, antibakteriellt och ser rikt..
Visar 1 till 12 av 18 (2 Sidor)