Om Handlagolv.se

Handlagolv.se är en golvbutik på nätet som 2019 grundades med visionen att bedriva en webbshop med konkurrenskraftiga priser på golv och tillbehör. Bolaget ägs och drivs av de två grundarna som tillsammans har över 50 års erfarenhet inom detalj/bygghandeln och som golvläggare. Handlagolv.se är mer än bara en butik som säljer golv, det är även en plattform där ägarna nu delar med sig av all sin kunskap och finns där för dig inför valet av golv.

Från ett stort lager i Malmö transporteras ett brett utbud av golv direkt hem till dig. Lagret är en nyckel för verksamheten och gör det möjligt att lagerföra en större mängd golv för snabb leverans. När ni handlar från oss kör vi i största möjliga mån själva hem det till er, detta för att kunna säkerställa att golvet kommer i just det skick vi önskar. Leveransen kostar 350 kr oavsett vart i Sverige nu bor. Vi anser att det absolut bästa stället att se ert nya golv är i den miljö som det senare skall installeras på och väljer därför att skicka provbitar kostnadsfritt hem till dig.


Handlagolvs historia

Handlagolv.se ägs av bolaget BrA Flooring AB (559200-7032) och grundades i mars 2019. Redan från start var det planerat att sälja golv till konkurrenskraftiga priser och vårt första val av leverantör var Krono Original som idag går att hitta hos nästan alla de stora aktörerna på marknaden. Vi ser nu fram emot en resa vi känner bara har börjat och hoppas med åren kunna fortsätta erbjuda samma goda service och samtidigt bredda sortimentet av golv och tillbehör.


Händelser:

  • 2019: Bolaget grundas och en webbshop tar form.
  • 2020: En ny webbshop byggs från grunden som är mer anpassad för oss och våra besökare.